RECEPT: Dekorations glasyr & Chokladtryffel

Lite recept som användes till tårtorna idag, bottnarna kommer imorgon eller åå söndag!

Dekorations glasyr:
6 tsk florsocker
11/2 tsk vatten/jordgubbssaft/ apelsindryck/ annan vätska beroende på färg och smak

Blanda ihop i en skål och täck över med plastfilm direkt på glasyrens yta, annars bildas ett hårt skal! Fyll en Zip Lock påse och klipp ett hål i ens hörnet.

Chokladtryffel:
150 g mörkchoklad
150 g vispgrädde
50 g honung
55 g tärnat, rumsvarmt smör

Koka upp grädde och honung.
Hacka chokladen och häll över uppkokad grädd&honungsblandning, blanda sedan i smörkuberna och rör med slickepot tills den är svalnad. Täck över och låt stå i kylen minst 5 timmar.

Nu en bild där båda recepten syns utanpå!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0